Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Azië

Aaneenschakeling van hoogtepunten

Azië

Azië is het grootse continent van onze planeet. Natuur en cultuur zijn er zo verscheiden dat elke bezoeker er gegarandeerd aan zijn trekken komt.  Eindeloze woestijnen, ongerept regenwoud, machtige rivieren en majestueuze bergreuzen vormen het decor voor een caleidoscoop van intrigerende culturen, restanten van vergeten beschavingen en kleurrijke etnische minderheden. En vergeten we vooral ook niet de immer vriendelijke mensen. Als u er eenmaal van heeft geproefd laat Azië u beslist niet meer los. 

Impressies

Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier