Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Dromen Limited

Enkele buitenbeentjes in het Dromen-aanbod

Dromen Limited

Ontdek met 'Dromen Limited'  enkele unieke bestemmingen buiten ons klassieke aanbod.  Maak kennis met Ethiopië, een land dat zich terecht ' de Wieg der beschaving noemt'.  Of ga  in een superjeep op jacht naar de Aurora Borealis in Ijsland.

Impressies

Landen in Dromen Limited

Andere continenten

Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier