Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Latijns Amerika

Buitenaards mooi

Latijns Amerika

Kleurrijke markten, vulkanen en gletsjers, koffie en tango, eindeloze zoutvlaktes, mysterieuze tempels gebouwd voor bloeddorstige goden, drijvende eilanden, adembenemende Andeslandschappen en een rijk koloniaal verleden. En zo veel meer! Hier vinden cultuurfanaten en natuurliefhebbers meer dan hun gading.

Impressies

Andere continenten

Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier