Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Midden Oosten

Zo veel meer dan minaretten en woestijnen

Midden Oosten

Het Midden-Oosten is een uitgestrekt gebied met een verscheidenheid aan landschappen, culturen en volkeren en omvat een aantal landen in zuidwest Azië en noordoost Afrika. De regio is de bakermat van vele beschavingen en een ontdekking van dit gebied is dan ook vaak een heuse reis terug in de tijd. Schitterende ruïnesteden en kunstig versierde moskeeën zullen elke cultuurliefhebber doen watertanden. De alomtegenwoordige woestijnen, groene oases en imponerende berglandschappen zijn echter ook de droom van vele natuurliefhebbers. En dan vergeten we nog de gastvrije en vriendelijke bevolking. Helaas zijn momenteel slechts enkele landen in de regio bereisbaar.  Ontdek met ons Oman en  Iran.

Impressies

Landen in Midden Oosten

Andere continenten

Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier