Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Cambodja

Meer dan enkel Angkor…

Cambodja

Voor velen is Cambodja synoniem aan Angkor, het majestueuze tempelcomplex in de stomende jungle van dit kleine Aziatische land. Wie wat verder kijkt ontdekt echter ook de uiterst goedlachse en gastvrije bevolking en een bijna ongerept platteland waar authenticiteit troef is. Cambodja is ook de gruwel van de Killing Fields maar evenzeer genieten van een sfeervolle boottocht bij zonsondergang op de Mekong, op zoek naar de met uitsterven bedreigde Irrawaddy-zoetwaterdolfijnen. Drijvende dorpen op het Tonle Sap-meer, een ritje per bamboetrein, de bruisende hoofdstad Phnom Penh of de zalige stranden bij Sihanoukville, … Cambodja is écht meer dan enkel Angkor.

Impressies

Liever dromen op maat?

Onze suggestieroutes werden zorgvuldig uitgekiend en voeren u op een aangenaam tempo naar de mooiste plekjes van een land. Maar misschien zijn ze nog net niet wat voor u ideaal is. Heeft u specifieke hotelwensen,  meer  of minder tijd dan de reisduur die wij voorstellen? Doet u het liever  rustiger aan of eerder aan een strakker tempo? Had u graag nog enkele extra bezoeken ingelast of zitten er in onze suggestie een aantal plekken die u persoonlijk minder interesseren? Dan kunnen we een programma uitwerken dat perfect op uw maat gemaakt is. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag uw droomreis tot in de puntjes uit te werken.

Dromen op maat offerte
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier