Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Begeleide rondreis Vietnam-Cambodja

Groepsreis

Begeleide rondreis Vietnam-Cambodja

19 dagen

Reizen door Indochina biedt steeds die heerlijke mix van hoogstaande cultuur en unieke natuur. Archeologische hoogvliegers als My Son, Hue en Angkor worden er afgewisseld met de wondermooie landschappen van Halong, Ninh Binh en de Mekong-delta. De kledingtradities van de etnische minderheden zorgen dan weer voor een kleurrijk schouwspel wanneer we in het noorden van Vietnam op zoek gaan naar een aantal typische dorpen van de minderheden.

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier