Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Begeleide rondreis Chili

Groepsreis

Begeleide rondreis Chili

17 dagen

We reizen naar het adembenemend mooie Lauca Nationaal Park met z'n vulkanen en zoutmeren op de noordelijke altiplano. In de uiterst droge Atacama-woestijn, ontdekken we bizar geërodeerde valleien en stomende geisers.  Op het mysterieuze Paaseiland staan we in verwondering voor de intrigerende stenen beelden. Maar ook de haast artistieke schoonheid van de ijssculpturen bij de gletsjers en de ijsvelden van Patagonië ontbreken niet op ons programma. Tussendoor kuieren we door het Unesco-erfgoed van Valparaiso, ontdekken een gevarieerde, rijke fauna, rijden langs spooksteden en archeologische vindplaatsen én flaneren door de bruisende metropool die Santiago is. Een totaalprogramma dat een alomvattend beeld van Chili geeft.

 

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier