Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Begeleide rondreis China

Groepsreis

Begeleide rondreis China

18 dagen

Een bezoek aan China is een aaneenrijging van culturele toppers, etnische diversiteit en onvergetelijke momenten van natuurschoon. U wandelt over de legendarische Chinese Muur, dwaalt langs traditionele straatjes en huisjes in Pingyao, aanschouwt het terracottaleger te Xian, geniet van de mooie ligging van Lijiang en wordt ondergedompeld in de Tibetaanse cultuur van de stad Zhongdian. In Yangshuo geniet u van indrukwekkende karstlandschappen en ook de wereldberoemde rijstterrassen van Longji zullen u niet onberoerd laten. Tussendoor maakt u kennis met de diverse, kleurrijke etnische minderheden. Als enige in Vlaanderen neemt Dromen u op deze reis ook mee naar de irreëel mooie landschappen van de rode aarde te Dongchuan, tot voor kort één der best bewaarde toeristische geheimen van China. 

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier