Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

begeleide rondreis Nicaragua - Costa Rica - Panama

Groepsreis

begeleide rondreis Nicaragua - Costa Rica - Panama

16 dagen

In Nicaragua ontdekt u enkele boeiende koloniale steden in een schitterend landschappelijk decor. Costa Rica is een walhalla voor natuurliefhebbers. Nevelwouden, mangrove- en vulkaangebieden vormen er een biotoop voor de meest kleurrijke amfibieën en vogelsoorten. Panama, het dunst bevolkte land van Centraal-Amerika, biedt u schitterende archipels, traditionele indiaanse stammen en, natuurlijk, het legendarische Panama-kanaal.

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier