Sluit menu

Door de coronacrisis is reizen in 2020 plots niet meer zo evident. Wij stellen alles in het werk om goede oplossingen te vinden voor wie bij ons een reis boekte. Momenteel richten wij onze aandacht op reizen t.e.m. september. Voor reizen in het najaar wordt de situatie later geëvalueerd. Wij contacteren u ten gepasten tijde. Aarzel echter niet om ons te contacteren mocht u nu reeds vragen hebben over uw reis.

Ecuador

Zuid-Amerika in een notendop

Ecuador

Veelzijdigheid is troef in dit kleine Zuid-Amerikaanse land. Het herbergt maar liefst dertien verschillende etnische groepen en alle ecosystemen van het continent. De hooggelegen centrale “Laan der vulkanen” leidt langs fraaie koloniale architectuur, levendige Andesmarkten en glinsterende meren. Ze snijdt Ecuador als het ware in twee. Aan de ene kant overheerst de stomende wildernis van het Amazonewoud, de andere kant is een aaneenschakeling van mistige nevelwouden, tropische laaglanden met uitgestrekte plantages, mangrovebossen en een bijna 1000 kilometer lange kustlijn. Dit alles op een plezierige afstand van elkaar.

Impressies

Reisprogramma's in Ecuador

Er zijn momenteel geen actieve reizen voor dit land!

Andere landen binnen Latijns Amerika

Liever dromen op maat?

Onze suggestieroutes werden zorgvuldig uitgekiend en voeren u op een aangenaam tempo naar de mooiste plekjes van een land. Maar misschien zijn ze nog net niet wat voor u ideaal is. Heeft u specifieke hotelwensen,  meer  of minder tijd dan de reisduur die wij voorstellen? Doet u het liever  rustiger aan of eerder aan een strakker tempo? Had u graag nog enkele extra bezoeken ingelast of zitten er in onze suggestie een aantal plekken die u persoonlijk minder interesseren? Dan kunnen we een programma uitwerken dat perfect op uw maat gemaakt is. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag uw droomreis tot in de puntjes uit te werken.

Dromen op maat offerte
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier