Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Ijsland

Land van extremen

Ijsland

IJsland is een droombestemming voor wie houdt van extreme natuurfenomenen en buitenaardse landschappen.  Geisers en vulkanen worden er afgewisseld met schitterende watervallen en zelfs ijsgrotten. Langs de kusten kan men in bepaalde seizoenen walvissen spotten en vogelliefhebbers vinden er een weelde aan vogelsoorten.  Bovendien kunt u er op zoek naar het Aurora Borealis. De kansen om er het noorderlicht te zien, zijn even groot als in Alaska, Canada of het noorden van Scandinavië, maar de temperaturen in Ijsland zijn veel milder.  Dit maakt de waarneming van zo’n uitzonderlijk natuurfenomeen een heel stuk comfortabeler. 

Impressies

Reisprogramma's in Ijsland

Er zijn momenteel geen actieve reizen voor dit land!

Andere landen binnen Dromen Limited

Liever dromen op maat?

Onze suggestieroutes werden zorgvuldig uitgekiend en voeren u op een aangenaam tempo naar de mooiste plekjes van een land. Maar misschien zijn ze nog net niet wat voor u ideaal is. Heeft u specifieke hotelwensen,  meer  of minder tijd dan de reisduur die wij voorstellen? Doet u het liever  rustiger aan of eerder aan een strakker tempo? Had u graag nog enkele extra bezoeken ingelast of zitten er in onze suggestie een aantal plekken die u persoonlijk minder interesseren? Dan kunnen we een programma uitwerken dat perfect op uw maat gemaakt is. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag uw droomreis tot in de puntjes uit te werken.

Dromen op maat offerte
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier