Sluit menu

Door de coronacrisis is reizen in 2020 plots niet meer zo evident. Wij stellen alles in het werk om goede oplossingen te vinden voor wie bij ons een reis boekte. Momenteel richten wij onze aandacht op reizen t.e.m. september. Voor reizen in het najaar wordt de situatie later geëvalueerd. Wij contacteren u ten gepasten tijde. Aarzel echter niet om ons te contacteren mocht u nu reeds vragen hebben over uw reis.

India Eclips & Magisch Middenland

Indrukwekkend. Onbeschrijfelijk

India Eclips & Magisch Middenland

Dat India zoveel meer te bieden heeft dan het klassieke noorden en zuiden, bewijst deze reis naar de Spiti-vallei, het zogenaamde ‘Middenland’, gelegen tussen Tibet en Ladakh. Deze hoog in de Himalaya gelegen regio is nog grotendeels van het massatoerisme gespaard gebleven en biedt de bezoeker een mix van schitterende, desolate landschappen, uniek gelegen authentieke dorpen en
Tibetaanse tempels en kloosters. Als extraatje nemen we u onderweg ook mee naar het nieuwe Louvre-museum in Abu Dhabi en maken we op 21 juni een ringvormige zonsverduistering mee in de buurt van de stad Rishikesh. Tijdens de vertrekvergadering zal het bijzondere van deze ringvormig eclips toegelicht worden door dhr. Werner Hamelinck, deskundige van de Volkssterrenwacht Urania.

Weeral een unieke Dromen-reis, die door de grote hoogte waarop gereisd wordt, de vaak zeer slechte bergwegen en het beperkte logiescomfort enkel geschikt is voor doorwinterde reizigers die over de nodige relativeringszin beschikken.

Reisprogramma's in India Eclips & Magisch Middenland

Andere landen binnen Dromen Limited

Liever dromen op maat?

Onze suggestieroutes werden zorgvuldig uitgekiend en voeren u op een aangenaam tempo naar de mooiste plekjes van een land. Maar misschien zijn ze nog net niet wat voor u ideaal is. Heeft u specifieke hotelwensen,  meer  of minder tijd dan de reisduur die wij voorstellen? Doet u het liever  rustiger aan of eerder aan een strakker tempo? Had u graag nog enkele extra bezoeken ingelast of zitten er in onze suggestie een aantal plekken die u persoonlijk minder interesseren? Dan kunnen we een programma uitwerken dat perfect op uw maat gemaakt is. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag uw droomreis tot in de puntjes uit te werken.

Dromen op maat offerte
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier