Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Begeleide rondreis Centraal India

Groepsreis

Begeleide rondreis Centraal India

18 dagen

Voor India-fanaten! Een combinatie van prachtige onontdekte tempelarchitectuur én een onderdompeling in één van de meest authentieke stukjes India:  de stammenregio van Orissa.  Ontdek de bijzondere architectuur rond Hyderabad en het uiterst fijne beeldhouwwerk van de tempels van Hampi. Maak kennis met de levenswijze en eeuwenoude tradities van de kleurrijke Kondha-, Gabada- en Bondha-stammen.  Elke doorwinterde reiziger weet dat hier een pareltje wacht om ontdekt te worden.

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier