Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Begeleide rondreis Ladakh

Groepsreis

Begeleide rondreis Ladakh

14 Dagen

Een reis door het hoge noorden van India, Ladakh of het zogenaamde Klein Tibet, is een fascinerende ervaring. We komen er terecht in een desolaat en ruig Himalaya-landschap waar besneeuwde bergtoppen de horizon tekenen terwijl vruchtbare valleien en azuurblauwe bergmeren het stoffige hoogland opfleuren. Sfeervolle kloosters worden bevolkt door monniken in hun typische rode gewaden en komen tot leven tijdens jaarlijkse festivals. Onderweg maken we kennis met de opgewekte Ladhaki’s die heel vaak nog hun traditionele kledij dragen. Deze reis onderscheidt zich van veel andere Ladakh-reizen door de uitgelezen accommodatie die we voor u selecteerden!

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier