Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

begeleide rondreis Indonesië

Groepsreis

begeleide rondreis Indonesië

19 dagen

Een grondige kennismaking met dit boeiende en uiterst veelzijdige land. Vier fascinerende eilanden van de Indonesische archipel komen aan bod. Op Java verbaast u zich over de grootsheid van heiligdommen als Borobudur en Prambanan en geniet u van unieke landschappen rond de Bromo- en Ijen-vulkanen. Op Sulawesi leert u meer over de Torajas en hun bizarre dodencultus. Bali biedt een intrigerende hindoe-cultuur te midden schitterende rijstterrassen. Op Lombok geniet u van een prachtige natuur, zowel boven als onder water.

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier