Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Laos

Onbekende parel van Zuidoost-Azië

Laos

Laos is het minst gekende en minst bezochte land van Zuidoost-Azië. Totaal onterecht, want het land heeft heel wat troeven én men geniet  er nog van de relaxte sfeer van het Azië van 25 jaar geleden. Culturele parel aan de kroon is de oude koninklijke stad Luang Prabang met z’n elegante tempels en erudiete monniken. De enigmatische Vlakte der Kruiken, de Khmer-ruïnes in het zuiden en de monumenten van Vientiane zijn intrigerende brokjes cultuur en ook de natuur is er  verrassend. De machtige Mekong stroomt van noord naar zuid door berggebieden met etnische minderheden en mooie karstlandschappen bij Nong Kiau en Vang Vieng, langs imponerende watervallen en duizenden eilandjes bij Pakse. Ontdek het snel, voor het te laat is!

Impressies

Liever dromen op maat?

Onze suggestieroutes werden zorgvuldig uitgekiend en voeren u op een aangenaam tempo naar de mooiste plekjes van een land. Maar misschien zijn ze nog net niet wat voor u ideaal is. Heeft u specifieke hotelwensen,  meer  of minder tijd dan de reisduur die wij voorstellen? Doet u het liever  rustiger aan of eerder aan een strakker tempo? Had u graag nog enkele extra bezoeken ingelast of zitten er in onze suggestie een aantal plekken die u persoonlijk minder interesseren? Dan kunnen we een programma uitwerken dat perfect op uw maat gemaakt is. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag uw droomreis tot in de puntjes uit te werken.

Dromen op maat offerte
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier