Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Begeleide rondreis Mongolië

Groepsreis

Begeleide rondreis Mongolië

14 Dagen

Een reis naar Mongolië is niet alleen een zinsverbijsterende kennismaking met een indrukwekkende, ongerepte natuur, het is tevens een ontmoeting met een nomadencultuur die weinig veranderde sinds de tijd van Djengis Khan. Het land lijkt wel een cataloog van alle mogelijke landschappen: oneindig rollende steppes, bizarre rotsformaties en steenwoestijnen, gouden duinen, diepblauwe bergmeren, zoutmeren en dennenbossen. Alomtegenwoordig in de steppes zijn de typische gers waarnaast de lokalen nog steeds hun dieren hoeden, hun paarden trainen en leven van wat de omringende natuur hen biedt. Dromen gunt de reiziger een zo breed mogelijk palet aan verschillende landschappen en vegetatiezones. Om het echte Mongoolse “weg-van-alles”-gevoel te ervaren, beperken we ons verblijf in de betonnen hoofdstad tot een minimum. Zo beleeft u ten volle de onklopbare combinatie van unieke natuur en uiterst authentieke cultuur!

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier