Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Myanmar

Land van pagodes en tanaka

Myanmar

Een reis naar het voormalige Birma is een kennismaking met een uniek cultureel erfgoed, warme mystiek,  rijke religieuze tradities en een bontgekleurd alledaags leven. Hoogtepunten als de Shwedagon-pagoda te Yangon, Mandalay, Bagan of het Inle-meer ontbreken zelden op een  programma. Wie van de gebaande paden af wil, raakt zeker geboeid door de etnische minderheden rond Keng Tung of door de Gouden Rots met zijn niet aflatende stroom pelgrims. Bij de verborgen parel Mrauk U ontdekt u intrigerende tempels in een unieke stijl en ontmoet u de Chin-minderheid met de uitstervende tatoe-vrouwen. De paradijselijke stranden van Ngapali zijn een ideale plek om nog even na te mijmeren over zoveel moois.

Impressies

Liever dromen op maat?

Onze suggestieroutes werden zorgvuldig uitgekiend en voeren u op een aangenaam tempo naar de mooiste plekjes van een land. Maar misschien zijn ze nog net niet wat voor u ideaal is. Heeft u specifieke hotelwensen,  meer  of minder tijd dan de reisduur die wij voorstellen? Doet u het liever  rustiger aan of eerder aan een strakker tempo? Had u graag nog enkele extra bezoeken ingelast of zitten er in onze suggestie een aantal plekken die u persoonlijk minder interesseren? Dan kunnen we een programma uitwerken dat perfect op uw maat gemaakt is. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag uw droomreis tot in de puntjes uit te werken.

Dromen op maat offerte
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier