Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Begeleide rondreis Myanmar

Groepsreis

Begeleide rondreis Myanmar

19 Dagen

Uniek programma! U wijkt af van de begane paden en trekt naar de onontgonnen regio van Mrauk U, met z'n prachtige tempels en rijke tradities. In de Shan-staat, in het hart van de Gouden Driehoek,  maakt u kennis met etnische minderheden in hun typische klederdracht. Vanzelfsprekend komen ook de klassieke hoogtepunten aan bod. U kunt zich verbazen over de  majestueuze Shwedagon-pagoda te Yangon, de talloze tempels in Bagan, de pracht van het Inle-meer of de bekende Ubein-brug rond Mandalay. Deze reis is een must voor fotografen.

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier