Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

begeleide rondreis Peru

Groepsreis

begeleide rondreis Peru

21 dagen

Een zeer volledige rondreis die u het mooiste van Peru laat zien. We nemen u mee voor een uitgebreide verkenning van het noorden. Een prachtige regio die ten onrechte  door de traditionele groepsreizen links gelaten wordt. Op archeologisch vlak heeft deze streek héél wat te bieden. U ontdekt in chronologische volgorde de belangrijkste culturen die de voorlopers van de Inca's waren in sites als  Caral, Chavin de Huantar, Sechin, Chan Chan en Kuelap. U reist er ook door enkele van 's lands mooiste stukjes Andesgebergte. Vanzelfsprekend volgen ook de klassieke toppers van Peru. De witte stad Arequipa, de indrukwekkende Colca Canyon, de Inca-hoofdstad Cuzco, de 'verloren stad' Machu Picchu én het Titicacameer.  Zonder twijfel het meest complete programma op de Vlaamse markt!

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier