Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Over Inca's en Alpaca's

Individuele reis

Over Inca's en Alpaca's

14 daagse inleefreis

Op 11 juni 2017 organiseerde de Lions Club Antwerpen Middelheim een benefiet-evenement waarvan de opbengst integraal bestemd was voor enkele projecten in de Peruviaanse stad Ayacucho (bestrijding van baarmoederhalskanker en uitbouw van een lokale school). Naar aanleiding hiervan groeide het idee om een een inleefreis uit te werken. We laten u kennismaken met de hoogtepunten van Peru en nemen u mee naar de stad Ayachucho waar u persoonlijk kunt ervaren hoe financiële steun vanuit België de levenskwaliteit van de mensen daar ten goede komt.

We kozen voor dit programma voor standaardhotels. Alles kan natuurlijk aan uw wensen worden aangepast.

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier