Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Peru Luxueus

Groepsreis

Peru Luxueus

15 dagen

Op 11 juni 2017 organiseerde de Lions Club Antwerpen Middelheim een benefiet-evenement waarvan de opbengst integraal bestemd was voor enkele projecten in de Peruviaanse stad Ayacucho (bestrijding van baarmoederhalskanker en uitbouw van een lokale school). Naar aanleiding hiervan groeide het idee om een bezoek aan deze projecten te combineren met een rondreis door Peru. We laten u kennismaken met enkele van de belangrijkse bezienswaardigheden van het land en nemen u mee naar de stad Ayachucho waar u persoonlijk kunt ervaren hoe financiële steun vanuit België de levenskwaliteit van de mensen daar ten goede komt.
We opteerden voor deze reis resoluut voor het betere comfort en overnachten zoveel mogelijk in de luxe-hotelketen Belmond. Voeg hierbij de treinreis tussen het Titicacameer en Cuzco met de befaamde Andean Explorer en het zal duidelijk zijn dat deze reis zelfs de meest verwende reizigers zal weten te bekoren.

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier