Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Begeleide rondreis Zijderoute

Groepsreis

Begeleide rondreis Zijderoute

21 Dagen

De Zijderoute! Een naam met een magische weerklank, die beelden oproept van rijk beladen karavanen, uitgestrekte steppes, ontoegankelijke woestijnen en majestueuze bergketens. De reis begint in westelijk China, het land van de Oeigoeren. Traditionele dorpen, levendige markten en de uitgestrekte Taklamakan-woestijn vormen hier de hoogtepunten van het meest authentieke stuk van de oude zijderoute. Doorheen het indrukwekkende natuurlijke decor van Kirgizstan, met z’n besneeuwde bergtoppen en bekoorlijke bergmeren reizen we verder naar Uzbekistan waar we stil worden bij het aanschouwen van cultuurparels als Samarkand, Bukhara en Khiva. Om elke globetrotter te doen watertanden!

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier