Terug naar home

Reisinspiratie

Awasi

Uitgelezen locaties en een ten top gedreven persoonlijke service. Dat is zowat het handelsmerk van de Awasi-hotels. Luxe met hoofdletter L.

In Chileens Patagonië logeert u in een privé-reservaat dat uitkijkt over het Torres del Paine Nationaal Park. De kamers bieden een schitterend uitzicht over de Patagonische steppe en het Sarmiento-meer.

Awasi Patagonia: a room with a view...

awasi patagonia interieur

Bij Awasi draait alles om sfeer. Genieten is de boodschap. Er is aandacht voor de kleinste details. Na een dag vol activiteiten, lekker cocoonen bij een haardvuur. Zalig.

Voor smulpapen en lekkerbekken

Liefhebbers van gastronomie zijn in de Awasi-hotels aan het perfecte adres. De gerenomeerde koks serveren een fusion-keuken waarbij lokale specialiteiten en internationale gerechten gecombineerd worden.

Awasi Atacama: over sterrenkijken en candle light diners

In het noorden van Chili, in het hart van San Pedro de Atacama, ligt het sfeervolle Awasi Atacama. Inspiratie vond men in de lokale dorpsarchitectuur. De muren van adobe met warme terracotta-tinten en rieten daken vormen een ideaal decor voor een diner bij kaarslicht.

Sfeer, sfeer, sfeer

Dromen onder de sterren

De Awasi-hotels bieden een heel complete All-in formule. De gasten beschikken over een persoonlijke gids om de omgeving op hun eigen tempo te verkennen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een avond sterrenkijken in de Atacama-woestijn?

Opening december 2017

Vanaf december 2017 verwelkomt de Awasi-keten ook gasten in hun prachtig nieuw resort in het Argentijnse Iguazu.