Terug naar home

Onze service op maat in een notendop

Bij Dromen begint alles met een persoonlijk gesprek en een persoonlijke offerte. Onze specialisten trekken daarvoor ruim de tijd uit zodat ons reisvoorstel 100% beantwoordt aan uw persoonlijke reisstijl. Liefst ontmoeten we u op kantoor. Lukt dit echt niet, dan bespreken we telefonisch of via Skype uw reiswensen voor we aan de gedetailleerde uitwerking van uw offerte beginnen.*

Beproefde suggestieroutes
Laat u op deze website alvast inspireren door een paar suggestieroutes. Beproefde en doordachte reisprogramma’s die u zó met uw ogen dicht boekt, omdat ze garant staan voor een prachtreis. Uiteraard kunt u elke route aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Per suggestieroute tonen wij 3 prijscategorieën.
Als franjes voor u niet hoeven, kiest u voor onze “Dromen Light” -formule. Mag het toch ietsje meer zijn? Dan kan u “Dromen in Stijl”. Wie houdt van het neusje van de zalm, kiest resoluut voor een “Dromen Grand Cru”.

Een hotel op uw maat
Smaken verschillen. Net daarom biedt Dromen u een uitgebreide keuze aan logies. Authentiek of modern design, charmant en kleinschalig, op een bijzondere locatie, luxueus en stijlvol of eerder eenvoudig maar met karakter.  We kiezen  steeds hotels aangepast aan uw smaak en uw budget.

Zorgeloos genieten
Tijdens een individuele Dromen-rondreis geniet u in regel steeds van privé-transport met chauffeur en ervaren privé- gidsen. Zij houden zich ook bezig met alle praktische beslommeringen zodat uw reis vlekkeloos verloopt en u zich volledig kunt focussen op al het moois dat u te zien krijgt. En dit op uw eigen tempo.

Omwille van het vooropgestelde budget of omdat er geen alternatief is stellen we u wel eens een ‘seat in bus’ (SIB) excursie voor. Daarbij sluit u voor een activiteit of een bezoek aan bij een klein internationaal gezelschap. Eventjes wat minder privé, maar vanzelfsprekend steeds zeer verzorgd en met aandacht voor uw comfort. Als budgettaire oplossing wordt deze formule vooral aangeboden in Zuid-Amerika.

Die leuke extra’s
Kamelen in de woestijn, kano’s in de Amazone, riksja’s in Azië, een zonsondergang met bubbels… Stuk voor stuk onvergetelijke momentopnames, gesigneerd Dromen. Ook als u houdt van bijzondere trein- of bootreizen of exclusieve ballonvaarten blijft u bij ons niet op uw honger zitten. We leggen u graag in de watten!

Onze persoonlijke touch
Regelmatig trekken we er zelf op uit, op zoek naar authentieke plekken  en unieke ervaringen om die dan met u te kunnen delen. Informatie en advies uit de eerste hand dus!

* We stellen onze knowhow maar wat graag ten dienste om uw reisproject te verwezenlijken. Bij het opstellen van een eerste offerte streven we er stees naar van in het begin zeer gericht te werk te gaan. Zoals u begrijpt kruipen daar al snel meerdere uren werk in. Daarom vragen we aan nieuwe klanten een voorschot van 25 euro per offerte-aanvraag. Dat bedrag wordt verrekend bij boeking van de reis.