Terug naar home

Kom ogen tekort tijdens een goedgevulde reis

Een groepsreis van Dromen biedt u het gemak van een reisroute zonder lege momenten. Net daarom verliezen we tijdens de lunch niet te veel tijd aan tafel, en lassen we geen vrije rustdagen in.  Aan koopjesstops doet Dromen niet mee. Zo hebben we alle tijd om u de highlights van uw bestemming te tonen. Maar ook om u mee te tronen naar wat onbekendere,  minder bezochte bezienswaardigheden. Fijne plekjes voor fijnproevers, zo authentiek dat ze niet te versmaden zijn.

Want hoe méér u kunt proeven van een regio,  hoe rijker uw ervaring en hoe meer de kleuren en de smaak van een land écht op u inwerken. En is dat niet de reden dat we op reis gaan?

Proef van authentieke accommodatie

Voor uw groepsreis gaan we altijd op zoek naar de aangenaamste accommodatie die in een regio te vinden is. Maar op afgelegen plekken moet het comfort soms wat inboeten op het authentieke, en logeren we in eenvoudige maar correcte en propere hotelletjes zonder sterren. Dat biedt u ook kans om gretig de kleurrijke couleur locale op te snuiven. 

Reken op een volledige en duidelijke prijs

Onze prijzen zijn duidelijk, eerlijk en volledig. Bij Dromen weet u perfect op voorhand wat uw groepsreis kost. De kosten voor uw reispas en/of visum en verzekeringen zitten niet in de prijs.Vaak zijn onze groepsreizen op basis van vol pension. Als dat niet het geval is, vermelden we dat expliciet in het programma. Met vrije maaltijden willen we u de kans geven om zélf te kiezen waar u zin in heeft en u in contact brengen met de eetcultuur van de lokale bevolking. Daardoor verdiept uw reiservaring gegarandeerd. Uw reisleider adviseert u graag hierbij, dus reken maar dat het lekker is!

Geniet van een kleine groep met een expert

Bij Dromen reist u tijdens een groepsreis in een groepje van maximaal 14 personen. Dat geeft u het voordeel dat u reist met veel flexibiliteit en minder tijd verliest bij bezoeken. Uw Nederlandstalige reisleider is een door de wol geverfde expert met jarenlange ervaring op uw bestemming. De geknipte persoon om u een land écht te laten beleven. Hij regelt alle beslommeringen ter plaatse zoals bagagedragers of taxi’s. 
Het enige wat ú nog hoeft te doen, is genieten!

Avontuur met grote of kleine a

Een aantal reizen uit ons aanbod zijn enkel aanbevolen voor doorwinterde reizigers met een positieve ingesteldheid. Dergelijke reizen (aangeduid met of zelfs  ) kunnen in de brede zin van het woord een tikkeltje avontuurlijk worden genoemd: transport met terreinwagens, minder goede wegen, eenvoudige accommodatie en/of restaurants, zwaardere fysieke inspanningen…  Ook een combinatie van factoren is mogelijk. Voor velen maakt dit de reis net speciaal, maar sommigen voelen zich hier misschien minder goed bij. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.