Terug naar home

NUTTIG OM WETEN

- Hoe langer hoe meer worden prijzen kunstmatig laag gehouden en gecompenseerd door veelvuldige koopjesstops tijdens uw reis. Dromen doet daar niet aan mee! We vervelen u dus niet met commerciële activiteiten onderweg.

- In sommige landen (o.m. Argentinië, Indonesië, India, Colombia) mag op binnenlandse vluchten vaak minder dan 20 kg bagage meegenomen worden.  Extra bagage kan mits toeslag. 

- Het is niet altijd mogelijk op voorhand zetels vast te leggen op de vluchten. Meer en meer luchtvaartmaatschappijen rekenen hiervoor supplementen aan. Wij doen ons best om rekening te houden met uw wensen, maar kunnen geen garanties geven. Luchtvaartmaatschappijen behouden zich het recht voor om gemaakte seatings te wijzigen.

OVER ONZE GROEPSREIZEN:

- Tijdens de verplaatsingen per autocar geldt een rookverbod.

- Inbegrepen avondmalen tijdens uw reis kan u gebruiken in het hotel of in een restaurant in de stad indien mogelijk. Op die manier snuift u extra sfeer en couleur locale op, op een door ons specifiek uitgekozen locatie.

- Bij de groepsreizen is een vertrekvergadering inbegrepen. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u allerhande praktische tips en maakt u kennis met de andere deelnemers.

- Op sommige reizen is het aantal singlereizigers beperkt, en een enkele keer zelfs onmogelijk. Dit heeft te maken met het beleid van een aantal hotels in specifieke landen. Vaak gaat het om gebieden met heel weinig accommodatie, waardoor hotels soms niet bereid zijn single kamers aan te bieden.

- Vanaf 2 maanden voor afreis zijn inschrijvingen altijd op aanvraag.