Sluit menu

Bolivië, Chili & Argentinië

23-daagse reis met lokale gidsen

Bolivië, Chili & Argentinië

Reizen is mensen ontmoeten. Zes mensen leerden elkaar kennen tijdens het reizen en besloten samen de hoogtepunten van Bolivië, Chili en Argentinië te ontdekken. De tocht voert langs koloniale steden als Sucre, Potosi en Salta en door een weergaloos mooie natuur, van de zoutvlakte van Uyuni en de gekleurde lagunes in het zuidoosten van Bolivië over de indrukwekkende bezienswaardigheden van de Atacama-woestijn bij San Pedro de Atacama in Chili tot bij de buitenaards mooie landschappen van de Argentijnse Puna. Ook het wijnstadje Cafayate en de kleurrijke Humahuaca-canyon bij Purmamarca worden niet overgeslagen. De reis eindigt met een bezoekje aan de watervallen van Iguazu en aan de Argentijnse hoofdstad Buenos AIres.
Een paar toffe en enthousiaste medereizigers zijn welkom op deze reis, maar om alles op mensenmaat te houden wordt het aantal deelnemers beperkt tot maximum 10.
Omwille van het karakter van de reis waarbij meerdere dagen met terreinwagens gereden wordt over - soms hobbelige - pistes en er een aantal nachten geslapen wordt in eenvoudige tot zeer eenvoudige accommodaties, is ze enkel geschikt voor mensen die kunnen relativeren en die beleven boven comfort kunnen stellen.

Reisprogramma's in Bolivië, Chili & Argentinië

Andere landen binnen Dromen Limited

Liever dromen op maat?

Onze suggestieroutes werden zorgvuldig uitgekiend en voeren u op een aangenaam tempo naar de mooiste plekjes van een land. Maar misschien zijn ze nog net niet wat voor u ideaal is. Heeft u specifieke hotelwensen,  meer  of minder tijd dan de reisduur die wij voorstellen? Doet u het liever  rustiger aan of eerder aan een strakker tempo? Had u graag nog enkele extra bezoeken ingelast of zitten er in onze suggestie een aantal plekken die u persoonlijk minder interesseren? Dan kunnen we een programma uitwerken dat perfect op uw maat gemaakt is. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag uw droomreis tot in de puntjes uit te werken.

Dromen op maat offerte
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier