Sluit menu

Wat is Dromen

Is er iets mooiers dan reizen? De wereld zien. Proeven en ruiken. U laten overweldigen door vreemde landschappen en culturen. Verwonderd zijn over het onbekende, en verrast worden door het onverwachte. Als gepassioneerde wereldreizigers bundelen we al meer dan vijfentwintig jaar onze kennis en ervaring om u de mooiste plekken op onze planeet te tonen. Trek met ons naar Latijns-Amerika, het Midden-Oosten, Azië of enkele bestemmingen in Afrika en Europa. En geniet van de eerste tot de laatste seconde van de persoonlijke aanpak van ons team reisspecialisten.

 

Dromen op maat

Voel de vrijheid die met ontdekken gepaard gaat. En beleef een authentieke droomreis die op uw lijf geschreven is. Luxueus of met eenvoudig comfort, maar altijd pittig en origineel. Geknipt voor wie hoge eisen stelt aan de service ter plaatse en aan kwalitatieve gidsen. Samen met u gaan we aan tafel zitten om uw individuele rondreis écht à la carte uit te stippelen - en dat mag best enkele uurtjes duren.

U hoeft zich nergens om te bekommeren, zodat de pracht van natuur en bevolking ten volle op u inwerkt. U met een reeks unieke ervaringen uw verblijf smaak geeft. En u een reisverhaal schrijft dat u nooit meer vergeet.

Ontdek hier onze service op maat

Groepsreizen

Bij een groepsreis van Dromen kiest u voor een goed gevuld programma zonder veel lege momenten. U reist in kleine groep, hoeft zich niets aan te trekken van praktische beslommeringen en zelfs fooien en entreegelden zijn inbegrepen. Uw Nederlandstalige reisleider zorgt voor een uitstekende begeleiding ter plaatse. Hij of zij is een echte expert van het land dat u bereist en kent de geschiedenis, cultuur en bevolking door en door. Onze goed doordachte routes leiden u niet enkel langs highlights maar worden ook gekruid met authentieke en minder bereisde plekken. En uw zintuigen? Die doen gegarandeerd overuren!

Ontdek hier onze specifieke groepsaanpak

In de kijker

In deze rubriek vestigen wij graag uw aandacht op een speciale reis of een interessant onderwerp:

Ontdek het 'Magisch Middenland', een stukje India gelegen tussen Tibet en Ladakh en beleef het Thaktok-festival in Leh. Een reis die globetrotters doet watertanden! Weergaloze natuur en authentieke ervaringen wisselen elkaar voortdurend af. Vanwege het rudimentaire comfort gedurende een aantal dagen is deze reis enkel geschikt voor geharde reizigers. Wat men in de plaats krijgt, loont echter zeer de moeite! Als extraatje op deze reis, nemen we u onderweg ook mee naar het Louvre-museum in Abu Dhabi. 

Meer weten? klik hier

Uw eigen privé groep?

In de loop de jaren bouwde Dromen een stevige reputatie op wat betreft de organisatie van privé groepsreizen voor culturele verenigingen, scholen en bedrijven.

Een korte citytrip binnen Europa? Met een groep leerlingen naar Griekenland? Of een incentive naar een verre bestemming? Bij ons bent u aan het goede adres!

Meer lezen
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier