Sluit menu

Hoogtepunten van Bolivië, Chili en Argentinië

Groepsreis

Hoogtepunten van Bolivië, Chili en Argentinië

23 dagen

Reizen is mensen ontmoeten. Zes mensen leerden elkaar kennen tijdens het reizen en besloten samen de hoogtepunten van Bolivië, Chili en Argentinië te ontdekken. De tocht voert langs koloniale steden als Sucre, Potosi en Salta en door een weergaloos mooie natuur, van de zoutvlakte van Uyuni en de gekleurde lagunes in het zuidoosten van Bolivië over de indrukwekkende bezienswaardigheden van de Atacama-woestijn bij San Pedro de Atacama in Chili tot bij de buitenaards mooie landschappen van de Argentijnse Puna. Ook het wijnstadje Cafayate en de kleurrijke Humahuaca-canyon bij Purmamarca worden niet overgeslagen. De reis eindigt met een bezoekje aan de watervallen van Iguazu en aan de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires.
Een paar toffe en enthousiaste medereizigers zijn welkom op deze reis, maar om alles op mensenmaat te houden wordt het aantal deelnemers beperkt tot maximum 10.
Omwille van het karakter van de reis waarbij meerdere dagen met terreinwagens gereden wordt over - soms hobbelige - pistes en er een aantal nachten geslapen wordt in eenvoudige tot zeer eenvoudige accommodaties, is ze enkel geschikt voor mensen die kunnen relativeren en die beleven boven comfort kunnen stellen.

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier