Sluit menu

Eclipsreis Colombia & Paaseiland

Ringvormige zonsverduistering

Eclipsreis Colombia & Paaseiland

Reis in samenwerking met de Volkssterrenwacht Urania.

Op 2 oktober 2024 is er een ringvormige zonsverduistsering te zien op het Paaseiland. Het Paaseiland is zo’n tot de verbeelding sprekende bestemming dat het de verre reis meer dan de moeite waard maakt. We blijven voldoende lang op het Paaseiland om het grondig te verkennen en leren alles over de cultuur van de Rapa Nui, de geschiedenis van de Moai (de reuzenbeelden die Paaseiland zo beroemd maakten) en het ritueel van de Vogelman. We bezoeken de hoofdstad Hanga Roa, de steengroeven waaruit de beelden werden gehouwen, leren over de technieken waarmee deze monolieten werden vervoerd en beklimmen de Rana Kau-vulkaan met de ceremoniële site Orongo. En als klap op de vuurpijl bekijken we de zonsverduistering te midden van de Moai’s. 
Voorafgaand aan de eclipsbeleving op het Paaseiland maken we een rondreis door Colombia. Laat je verrassen door dit wondermooie land, dat ten onrechte vaak een kwalijke reputatie toebedeeld krijgt. 
We bezoeken er de hoofdstad Bogota, de indrukwekkende koffieregio en het exotische Cartagena.

Reisprogramma's in Eclipsreis Colombia & Paaseiland

Andere landen binnen Dromen Limited

Liever dromen op maat?

Onze suggestieroutes werden zorgvuldig uitgekiend en voeren u op een aangenaam tempo naar de mooiste plekjes van een land. Maar misschien zijn ze nog net niet wat voor u ideaal is. Heeft u specifieke hotelwensen,  meer  of minder tijd dan de reisduur die wij voorstellen? Doet u het liever  rustiger aan of eerder aan een strakker tempo? Had u graag nog enkele extra bezoeken ingelast of zitten er in onze suggestie een aantal plekken die u persoonlijk minder interesseren? Dan kunnen we een programma uitwerken dat perfect op uw maat gemaakt is. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag uw droomreis tot in de puntjes uit te werken.

Dromen op maat offerte
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier