Sluit menu

Peru

In het spoor van de Inca

Peru

Peru is zonder twijfel één der meest veelzijdige landen van Zuid-Amerika. Cultuurliefhebbers halen er hun hart op aan de rijke overblijfselen van oude beschavingen, waarvan de Inca’s het meest tot de verbeelding speken. Een majestueuze Andes, met eeuwig besneeuwde pieken, diepe canyons en uitgestrekte hoogvlaktes wordt er afgewisseld door een woestijnachtige kuststrook en de groene wereld

van het Amazonegebied. Natuurliefhebbers genieten intens van de vele wandel- en trekmogelijkheden rond Huaraz, Machu Picchu en in de Colca Canyon. Voeg hierbij de pracht van oude koloniale steden  zoals Arequipa en Cuzco en de levendige indianenmarkten in kleine dorpjes en u heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke reis.

Impressies

Andere landen binnen Latijns Amerika

Liever dromen op maat?

Onze suggestieroutes werden zorgvuldig uitgekiend en voeren u op een aangenaam tempo naar de mooiste plekjes van een land. Maar misschien zijn ze nog net niet wat voor u ideaal is. Heeft u specifieke hotelwensen,  meer  of minder tijd dan de reisduur die wij voorstellen? Doet u het liever  rustiger aan of eerder aan een strakker tempo? Had u graag nog enkele extra bezoeken ingelast of zitten er in onze suggestie een aantal plekken die u persoonlijk minder interesseren? Dan kunnen we een programma uitwerken dat perfect op uw maat gemaakt is. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag uw droomreis tot in de puntjes uit te werken.

Dromen op maat offerte
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier