Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Begeleide rondreis Argentinië

Groepsreis

Begeleide rondreis Argentinië

17 dagen

Argentinië is een land van extremen, passie en woeste natuur. U komt bij de overweldigende Iguazu-watervallen in subtropisch Noord-Argentinië en bij de al even imponerende gletsjers van zuidelijk Patagonië. De reis brengt u van de bruisende wereldstad Buenos Aires - de wieg van de tango -  naar Ushuaia, het einde van de wereld. Daarenboven verkent u ook het Argentijnse hoogland met zijn kleurrijke en desolate landschappen, waar koloniale architectuur, wijnbouw en Andescultuur de troeven zijn. Deze reis heeft voor elk wat wils en zal elke reiziger kunnen bekoren.

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier