Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Begeleide rondreis Nepal

Groepsreis

Begeleide rondreis Nepal

14 dagen

Deze prachtige natuur- en cultuurreis toont u enkele van Nepals mooiste plekjes. U beleeft ten volle de grootsheid van de Himalayareuzen in de buurt van Pokhara en Dulikhel.  Een vleugje avontuur beleeft u tijdens een lichte en comfortabele 'Ker and Downey' trekking, waarbij u ook kennis maakt met de goedlachse Nepalese plattelandsbevolking.  U verkent Kathmandu, met zijn kenmerkende tempelarchitectuur en snuift verder cultuur op in de bedevaartsoorden Bodnath en Pashupatinath en het schilderachtige Bhaktapur.

 

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier