Sluit menu

De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.
Voor wie reeds wenst in te schrijven op een reis bieden wij een prijsgarantie: indien de uitleindelijke prijs van de reis hoger is dan de prijs waarop u inschreef, behoudt u de laagste prijs. Indien de uiteindelijke prijs lager is dan de prijs waarop u inschreef, passen wij uw prijs aan en geniet u van de laagste prijs.

Individual De brochure 2018 verschijnt begin december. Ondertussen bereiden wij volop de reizen voor het nieuwe seizoen voor. Telkens wanneer een programma afgewerkt is, plaatsen wij het op de website. Tot wanneer de nieuwe brochure in druk gaat kunnen echter nog - kleine - wijzgingen aan het programma en de prijs doorgevoerd worden.

Begeleide rondreis Centraal-Azië

Groepsreis

Begeleide rondreis Centraal-Azië

19 Dagen

Deze reis door 3 republieken van Centraal-Azië biedt een unieke combinatie van sublieme berglandschappen en onovertroffen architecturale parels. In Tadjikistan trekken we naar het 'dak van de wereld' en rijden we van west naar oost over de befaamde Pamir Highway. Een ruwe, maar onvergetelijke tocht brengt ons over bergpassen en doorheen groene valleien. We zien authentieke dorpen en maken kennis met een gastvrije bevolking. Kirgizstan overdondert ons met een horizon van besneeuwde bergreuzen en diepblauwe meren. In Uzbekistan wacht ons een heus cultuurbad. In Samarkand, Bukhara en Khiva verwonderen we ons over de weelde aan moskeeën en paleiscomplexen. Een schitterende reis die - gezien het rudimentaire comfort gedurende een aantal dagen - enkel aan te raden is aan geharde reizigers. Een unieke ervaring!

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier