Sluit menu

Door de coronacrisis is reizen in 2020 plots niet meer zo evident. Wij stellen alles in het werk om goede oplossingen te vinden voor wie bij ons een reis boekte. Momenteel richten wij onze aandacht op reizen t.e.m. september. Voor reizen in het najaar wordt de situatie later geëvalueerd. Wij contacteren u ten gepasten tijde. Aarzel echter niet om ons te contacteren mocht u nu reeds vragen hebben over uw reis.

Begeleide rondreis Zuid-peru

Groepsreis

Begeleide rondreis Zuid-peru

18 dagen

Peru heeft zoveel moois te bieden dat één enkele reis niet volstaat om alles te zien. Tijdens deze reis nemen wij u mee voor een uitgebreide verkenning van Zuid-Peru. Na een korte kennismaking met de hoofdstad Lima, ontdekt u de kust van de Stille Oceaan, de intrigerende Nazcalijnen, de witte stad Arequipa, de indrukwekkende Colca Canyon, het Titicacameer, de Inca-hoofdstad Cuzco, de ‘verloren stad’ Machu Picchu én het exotische junglegebied rond Puerto Maldonada. Zonder twijfel het meest complete programma voor Zuid-Peru op de Vlaamse markt!
Sinds 2018 is een ingangsticket voor Machu Picchu nog slechts geldig voor 4 uur. Door een extra ingangsticket te voorzien, zorgt Dromen er voor dat u dit unieke bezoek niet op een drafje hoeft af te haspelen, maar alle tijd heeft om rustig van deze plek te genieten.

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier